4 esitystä Variasta ITK2018-konferenssiin

ITK2016 Varian edustusta. Esittelimme Verkkovariaa Helsingin yliopiston KNORK-hankkeen pisteellä kaksi päivää.

ITK2017 tungosta Varian postereilla. Konferenssissa oli Variasta kaksi posteria ja yksi foorumiesitys.

Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa -konferenssin eli ITK2018-konferenssin Call for Papers on ohi ja kaikki Varian ehdotukset hyväksyttiin mukaan suosittuun tapahtumaan. Kaiken kaikkiaan ehdotuksista noin puolet hyväksytään konferenssin ohjelmaan.

Ensi huhtikuussa ITK2018-konferenssiväki saa siis kuulla verkko-ohjaamisesta, digitaalisesta etenemisen seurannasta ja yhteisopettajuudesta. Näiden lisäksi Varia on mukana Diginä Duunissa -hankkeen lopputuloksia esittelevässä posterissa.

Verkko-ohjaamisesta, MOOCin tekemisestä ja vetämisestä sekä verkkokurssien digitaalisista työkaluista kertovat Varian MocomaMooc-hankkeen opettajat foorumiesityksessä. He tsemppaavat opettajia uskaltautumaan verkkokurssien pitämiseen. Lisätietoja: Liisa Huittinen (@eduvantaa.fi)

Digitaalista ohjaamista, palautteen antamista ja etenemisen seurantaa esittelevät HUIPPU- ja ASTE-hankelaiset yhdessä Workseedin kanssa. Foorumiesityksessä kerrotaan Varian logistiikka-, auto-, horaca-, sote- ja ICT-alan pilotointikokemuksista ja siitä miten digitaalinen väline mahdollistaa opiskelijoiden joustavan ja yksilöllisen etenemisen sekä toimii opettajan ohjaamisen ja palautteen antamisen työkaluna. Lisätietoja: Anna Kepanen (@eduvantaa.fi) ja Anssi Salmi (@eduvantaa.fi)

Yhteisopettajuuden kehityspolkua ja opiskelijoita tukevaa digitaalista materiaalia esittelevät MAHTAVA-hankkeen opettajat toimintasessiossa. Osallistujat pääsevät kuulemaan, keskustelemaan sekä kokeilemaan ja tekemään itse. Opettajien lähtökohtana on ammatillisen ja kielen opetuksen integrointi maahanmuuttajaryhmän opetuksessa sosiaali- ja terveysalan opinnoissa. Lisätietoja: Anna Rasa (annariikka.rasa@eduvantaa.fi) ja Anna Surakka (@eduvantaa.fi).

ITK2018 pidetään 11.-13.4.2018 Aulangolla Hämeenlinnassa. Tietoa ITK2018-konferenssista: www.itk.fi